luni, 7 octombrie 2013

Pentru amatorii de miraj electronic:Cursuri facultative la UNMB

Bucureşti, 07.10.2013
COMUNICAT DE PRESĂ
Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti anunţă organizarea a trei cursuri facultative deschise tuturor persoanelor interesate.
În cadrul Centrului de Muzică electroacustică şi Multimedia al U.N.M.B. se organizează două cursuri şi seminarii facultative care să asigure participanţilor cadrul dobândirii unor cunoştinţe, abilităţi şi competenţe în producţia muzicală în studioul de muzică electronică, lucrul cu echipamentele dedicate multimedia, contra cost, începând din octombrie 2013. Acestea se vor desfășura în module de câte 14 ședințe.
1.      Producţia muzicală în studioul de muzică electronică.
Dr. Roman Vlad, compozitor, cercetător ştiinţific
Modulul are în vedere familiarizarea participanţilor cu echipamentele, softurile şi tehnicile utilizate în studiourile de producţie muzicală.
2.      Compoziţia muzicală asistată de computer, implementarea noilor tehnologii în muzică.
Dr. Cătălin Crețu, compozitor, cercetător științific
Cursul urmărește inițierea în tehnicile contemporane și metodele interactive de compoziție muzicală cu ajutorul computerului, folosind limbajul de programare modular Max/MSP.
În cadrul Centrului de Educaţie Muzicală Continuă şi Studii Postuniversitare se organizează Cursul de Dirijat susţinut de Maestrul JIN WANG care se adresează absolvenţilor universităţilor de muzică din ţară şi din străinătate, care îşi doresc să continue dezvoltarea profesională, aprofundând diferite stiluri şi tehnici de dirijat. Prin acest curs, tinerii dirijori vor fi îndrumaţi să îşi reorganizeze cunoştinţele, să îşi dezvolte abilitatea de a se pregăti pentru concerte, audiţii şi concursuri. 

Pentru informaţii referitoare la cursuri şi înscrieri vă puteţi adresa Secretariatului Artistic al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.
Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti
Secretariat Artistic
Sala 19
Tel: +40 21 314 26 37





Comunicat de presă emis de Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti
07.10.2013

Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti
Str. Ştirbei Vodă nr.33, sector 1, Bucureşti, România
+40 21 314 26 10 (Centrala)
+40 21 314 26 37 (Secretariat Artistic)
www.unmb.ro





Niciun comentariu: